Creating Clever Companies

Maak de energie van uw bedrijf vrij. Als professioneel bedrijf moet u mobiel, online, slim en snel handelen. Google Workspace en Google Marketplace-gerelateerde services bieden kant-en-klare bouwstenen voor uw bedrijf. GeeFirm implementeert ze in slimme workflow-oplossingen.

Google Workspace

Gmail, Google Documenten, Drive en Agenda voor bedrijven.

Alles wat u nodig heeft om optimaal te werken, handig verzameld in één pakket dat naadloos werkt op uw computer, telefoon en tablet.

Zoho Cloud Apps 

Zoho One bevat meer dan 40 applicaties met aanvullende mobiele apps, zodat u uw hele bedrijf op één suite kunt runnen. U krijgt alle zakelijke functies van de hele Zoho-suite. Zoho CRM staat centraal. Met Zoho CRM worden alle bedrijfsapplicaties gekoppeld, Marketing, facturatie, Voorraad, Support, Project Management. U kiest de applicaties die bij uw bedrijfsvoering passen.

VOGSY

Met VOGSY kunt u probleemloos uw zakelijke dienstverlening runnen. Van offerte naar factuurbetaling.

Laat uw teams samenwerken, elimineer administratief werk en push sleutelinformatie naar hen, precies wanneer ze het nodig hebben. We helpen u met het uitvoeren van gezonde projecten en het creëren van tevreden klanten. Altijd en overal. Rechtstreeks vanuit de Google Cloud en op elk apparaat. Zonder gedoe met spreadsheets, project-software of ERP.

Cloud Consulting

Maak uw eigen cloud-innovatieprogramma, voor zakelijk succes en klanttevredenheid. Omarm de mogelijkheden van de cloud om innovaties vorm te geven, services te leveren, productiviteit te verhogen en medewerkers en klanten gelukkig te maken.
  • Slimme geïntegreerde digitale oplossingen
  • Meer betrokkenheid van medewerkers
  • Succes van de klant
  • Strategie bepaling

Implementatie services

Bij het inzetten van nieuwe software-oplossingen is er meer dan alleen het aanschaffen van licenties en het overzetten van de data. Wanneer u bijvoorbeeld overstapt op de Zoho Services, moeten uw medewerkers worden getraind in de nieuwe manier van werken. De nieuwe software moet worden ingericht om de processen van uw bedrijf te helpen ondersteunen.


Wanneer uw bedrijf een nieuwe software-oplossing kiest, is het belangrijk dat uw implementatie-inspanningen goed worden geplant en uitgevoerd. Bij GeeFirm denken we dat implementaties zo eenvoudig mogelijk moeten zijn. Laat ons uw gids zijn met de implementatie.

Migratie services

Jaren is er gewerkt met applicaties die de ontwikkeling van uw bedrijf niet hebben weten bij te houden. Hierin is met grote zorg een schat aan data verzameld. Met een overstap kunnen we niet opnieuw beginnen. Deze waardevolle data is nodig, nu en in de toekomst. De migratie specialisten van GeeFirm zullen een migratie plan opstellen en deze uitvoeren zodat u geen data verliest met de overgang naar de nieuwe applicaties in de cloud. 

Integratie services

Voor samenwerken met Zoho is vaak integratie met andere software nodig om een ​​naadloos, geïntegreerd proces te creëren. GeeFirm-consultants bieden procesontwerpen en oplossingen op maat, die de productiviteit van uw bedrijf verhogen en uw personeel aanspreken. GeeFirm maakt aangepaste apps binnen het Zoho-framework welke zorgen voor een volledig integratie met bestaande applicaties zoals een ERP-systeem, financiële applicatie of eigen software.


Praat met ons om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Je zult verrast zijn wat we voor je kunnen doen.