Relatiebeheer software

Met de inzet van relatiebeheer software ondersteunt GeeFirm bedrijven die orde op zaken wensem te stellen als het gaat om klant- en relatiebeheer als ook om documentmanagement.

Relatiebeheer software kan zeer belangrijk zijn voor uw bedrijf. Dankzij de CRM modules bent u in staat uw klant gerelateerde documenten te structuren en het contact met klanten verbeteren. Door de centrale opslag van data en de webbased toegang tot de software hebben uw medewerkers altijd de juiste en laatste informatie voorhanden.


Waarom relatiebeheer software?

CRM betekent Cliënt Relatie Management. Het zijn de methodieken, software en strategieën om de relaties met klanten te organiseren en te managen. De belangrijkste doelen van relatiebeheer software is het verhogen van klanttevredenheid en verkooprealisatie. Met behulp van CRM software is het mogelijk om een centrale en online database te onderhouden met daarin alle gegevens over uw relaties van lead tot warme klant. Daarnaast geeft de software u inzage in taken, events en gebeurtenissen van commerciële aard.


Bij GeeFirm kunt u terecht voor een op maat gesneden relatiebeheer software implementaties zonder dat er dient te worden geprogrammeerd. Met andere woorden onze consultants gebruiken standaard software met ingebouwde flexibiliteit voor aanpassing van verkoopprocessen.

Relatiebeheer software

GeeFirm is specialist op het gebied van Zoho CRM software. Wij bieden u een softwarepakket waarin relatiebeheer, web-integratie en campagne management zijn samengebracht. U kunt de software onder andere gebruiken voor het beheren van verkoopkansen, new business, marketing analyses en uiteraard opslag van klant gerelateerde gegevens, projecten en producten. Zoho CRM relatiebeheer software kan bovendien worden gekoppeld aan andere programma’s zoals Google Apps, en Microsoft Office. De omgeving kan worden gekoppeld aan diverse mail-infrastructuren.


  •  integratie met Google Apps, MS Outlook
  •  handig gebruik van email-templates
  •  koppeling van mail-infrastructuren

Vanuit de relatiebeheer software kunt u gebruik maken van email-templates waardoor snelle communicatie en feedback naar klanten mogelijk is. Op deze manier kunt u werkprocessen en communicatie structureren waardoor u uw klanten en uw verkoopstaf nauwkeurig kunt monitoren.


Advies relatiebeheer software

GeeFirm geeft u een praktisch advies. Relatiebeheer software dient per slot van rekening aan te sluiten op uw commerciële processen en niet andersom. Met onze achtergrond in tal van sectoren kunt u terugvallen op best practices.